Magunkról


Vállalkozásunk 2007.-ben kezdte meg géplakatos és szerkezetlakatos tevékenységét. Jelenleg üzemi berendezések, szerszámgépek, acélszerkezetek, komplett gyártási rendszerek, mezőgazdasági gépek karbantartását, javítását végezzük.

A kft. termékpalettája széles, készítünk kerítést, kaput, bel- és kültéri lépcsőket, korlátokat, védőrácsot, kandallóbetétet, egyedi fémszerkezeteket.
Társaságunk meghatározó tevékenységi területét az üzem- és géptelepítés, karbantartás, valamint a speciális igényű lakatosipari feladatok és speciális hegesztések, úgymint alumínium, acél és szürkeöntvény, és saválló hegesztések jelentik. A feladatok természetes velejárója a gazdaságosan nem beszerezhető elemek, részegységek legyártása is. A termékek legyártását a megrendelő által biztosított rajzok, illetve az általunk végzett helyszíni felmérés, tervezés alapján végezzük.
Vállaljuk az általunk gyártott, illetve beszerzett lakatosipari termékek, helyszíni beszerelését, gépek, technológiák telepítését, speciális hegesztések elvégzését.